Argentínčan Alario mieri do Leverkusenu, podpísal dlhodobý kontrakt

NETKY.SK • 30 August 2017, 09:46 • 2 min
Argentínčan Alario mieri do Leverkusenu, podpísal dlhodobý kontrakt

Buenos Aires - Nemecký futbalový klub Bayer Leverkusen podpísal päťročný kontrakt s argentínskym útočníkom Lucasom Alariom. Jeho doterajšiemu zamestnávateľovi River Plate vyplatí podľa hráčovho agenta Pedra Aldaveho 24 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Suma sa tak mala vyšplhať do výšky výkupnej klauzuly, ktorú mal zakotvenú v kontrakte s River Plate. Klub z Buenos Aires však proti jeho odchodu a spôsobu, akým prebiehal, protestoval a vyhrážal sa, že celú vec posunie na Medzinárodnú futbalovú federáciu (FIFA). Vedenie nemeckej bundesligy ešte transfer oficiálne nepotvrdilo. 

 

Dvadsaťštyriročný Alario zaznamenal v 82 zápasoch za River 41 gólov a získal s ním štyri trofeje. Jeho kontrakt s argentínskym tímom mal vypršať až v roku 2020. V Leverkusene má nahradiť Javiera Hernandeza, ktorý prestúpil do West Hamu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies