Alaba sa poďakoval fanúšikom, skorý koniec Rakúska ho šokoval

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 13:43 • 2 min
Alaba sa poďakoval fanúšikom, skorý koniec Rakúska ho šokoval

VIEDEŇ - Rakúsky futbalista David Alaba sa v piatok prihovoril fanúšikom prostredníctvom svojho účtu na sociálnej sieti Twitter. Poďakoval sa im za podporu na EURO 2016 a zároveň priznal, že skorá eliminácia z turnaja hráčov národného tímu šokovala.

slovakia

left justify in out

Rakúšania, ktorí získali v kvalifikačnej skupine o postup na ME 28 z 30 bodov, na šampionáte vo Francúzsku "vyhoreli". V troch dueloch F-skupiny získali len jeden bod za remízu 0:0 s Portugalskom a obsadili štvrtú priečku. "Viem, že ste sklamaní," prihovoril sa Alaba fanúšikom. "Ale verte, že nás to mrzí ešte viac. Na majstrovstvá Európy sme sa dostali spolu s vami. Chceli sme dosiahnuť viac, takéto vyradenie je pre nás veľký šok."

 

Alaba následne priznal, že pre každého hráča bolo vždy cťou reprezentovať Rakúsko. "Naše výsledky na turnaji ešte budeme analyzovať, a potom sa už budeme sústrediť na nejaký ďalší, ktorý príde. Náš postoj bude jednoznačný, budeme hrať pre vás," dodal jeden z lídrov Rakúska.

 

Zverenci trénera Marcela Kollera strelili na ME len jeden gól a zaradili sa k najväčším sklamaniam kontinentálneho šampionátu. "Jedným z najväčších problémov bolo, že sme na seba položili veľkú ťarchu. Veľmi veľa sme očakávali sami od seba," dodal Alaba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies