Al Bana po infarkte tri hodiny operovali: Je v poriadku a už žartuje

NETKY.SK • 10 December 2016, 14:27 • 2 min
Al Bana po infarkte tri hodiny operovali: Je v poriadku a už žartuje

RÍM - Taliansky spevák Al Bano Carrisi (73) známy aj z vystúpenia na Bratislavskej lýre v spoločnosti svojej dlhoročnej manželky Rominy Powerovej utrpel v piatok infarkt myokardu.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak počas skúšok na tradičný Vianočný koncert, dejiskom ktorého 24. ročníka bude dnes Auditorium della Conciliazione neďaleko Vatikánu. Na koncerte mal hospitalizovaný spevák patriť popri kolegyniach Angunn, Anna Tatangelo, Dolcenera a Noemi medzi najväčšie "ťaháky".

 

Umelca previezli do jednej z rímskych nemocníc, kde sa ešte v piatok večer podrobil trojhodinovej operácii.

 

Podľa dnešných informácií talianskych médií sa spevák cíti po chirurgickom zákroku dobre a mohol by už v priebehu niekoľkých dní opustiť nemocničné zariadenie.

 

Al Bano si v reakcii zažartoval slovami: Zostanem ešte tu, hore má nechcú.

 

Spevák sa po niekoľkoročnej prestávke a sólových koncertoch vrátil nedávno k vystupovaniu s medzičasom bývalou manželkou Rominou Powerovou, s ktorou tvoria jeden z najobľúbenejších párov talianskeho šoubiznisu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies