Aký suvenír by ste si priniesli z Vysokých Tatier? Odteraz ním môže byť aj čerstvý vzduch v plechovke

NETKY.SK • 10 Júl 2017, 13:44 • 2 min
Aký suvenír by ste si priniesli z Vysokých Tatier? Odteraz ním môže byť aj čerstvý vzduch v plechovke

Slovenská firma začala predávať originálny suvenír. Je ním tatranský vzduch balený v plechovke.

slovakia

left justify in out

Popradská firma Tatrakon prišla na trh s novinkou. Je ňou mimoriadne originálny suvenír. Zakúpiť si ho môže každý návštevník Vysokých Tatier, ktorý si túži pokoj a krásu našich veľhôr uchovať v pamäti čo najdlhšie. Do predaja dali plechovku s názvom Tatranský vzduch.

 

Plechovka váži 68 gramov a ako uvádza výrobca, obsahuje zvuk pasúcich sa ovečiek, energiu rannej rosy, atmosféru prechádzky lesom, ale aj lúče slnka vychádzajúce spoza tatranských štítov. Tento výrobok je vraj potrebné chrániť pred ostatnými členmi rodiny.

 

Originálny nápad ľudí zaskočil, väčšina z nich predpokladala, že ide len o žart a nie o reálny predajný artikel. Spoločnosť preto na sociálnej sieti viackrát vysvetlila, že sa nejedná o vtip, ale o skutočný suvenír, ktorý je momentálne možné zakúpiť nielen priamo v obchodoch vo Vysokých Tatrách, ale aj v ich e-shope za sumu 1,49 eura.

 

Predpokladáme, že táto netradičná pamiatka na dovolenku bude mať veľký úspech už len vďaka svojej netradičnosti. Odteraz si budete môcť navodiť tatranskú atmosféru hoci aj v centre hlavného mesta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies