VIDEO Aký otec, taký syn: Shaqueel van Persie má pozoruhodný talent

NETKY.SK • 24 Január 2015, 18:30 • 2 min
VIDEO Aký otec, taký syn: Shaqueel van Persie má pozoruhodný talent

LONDÝN – Zdá sa, že kanonier Manchestru United Robin van Persie nie je jediným členom jeho rodiny, kto má geniálne futbalové schopnosti.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný útočník sa objavil v novej sérii reklám BT Sport, v ktorých predvádza svoje futbalové umenie spolu so svojím sedemročným synom Shaqueelom v uliciach Manchestru. Holandská hviezda so synom v troch videách predvádzajú rôzne triky a bavia sa futbalom. Reklamná kampaň BT Sport bola príhodne pomenovaná "Aký otec, taký syn".

 



Reklamy sa natáčali ešte v novembri minulého roku, avšak len teraz sa objavia na obrazovkách. Robin van Persie neskôr na Twitteri napísal: "Dokončili sme skvelé natáčanie pre @btsport, v ktorom hral špeciálny hosť a môj najlepší priateľ SvP!"

 



Shaqueel absolvoval minulý rok v máji tréningový pobyt so City aj United a v záberoch s jeho otcom vyzerábyť veľmi šikovný. Dvojica skúšala spolu aj niekoľko futbalových trikov a Shaqueel vykazuje prekvapivo dobré schopnosti na dieťa v jeho veku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies