Akvapark v Bešeňovej sa zapojil do projektu verejného hodnotenia

NETKY.SK • 26 September 2015, 13:22 • 2 min
Akvapark v Bešeňovej sa zapojil do projektu verejného hodnotenia

BEŠEŇOVÁ - Do čoraz rozšírenejšieho projektu verejného hodnotenia úrovne poskytovaných služieb prostredníctvom špeciálnej mobilnej aplikácie Staffino sa aktuálne zapojil aj akvapark Gino Paradise v dolnoliptovskej obci Bešeňová.

slovakia

left justify in out

Marketingová riaditeľka Lýdia Chovancová zdôraznila, že pomocou nového nástroja sa usilujú nestále vylepšovať prevádzku. „Takýmto spôsobom získame rýchlo spätnú väzbu od našich zákazníkov vo forme poďakovania, podnetov, ale najmä pripomienok,“ skonštatovala Chovancová.

 

Spätná väzba od zákazníkov je podľa nej veľmi dôležitým faktorom poznania ich potrieb, ale aj pre ďalší profesijný rast personálu. „Tento moderný komunikačný prostriedok nám veľmi adresne povie, čo si naši zákazníci myslia o úrovni poskytovaných služieb,“ pokračovala.

 

„Ak je klient s niečím nespokojný, môže nás na to bezodkladne upozorniť a môžeme vyriešiť tento problém. Samozrejme, povzbudia nás aj pochvalné hodnotenia a komentáre. Našich klientov si nesmierne vážime, preto nás veľmi zaujímajú ich bezprostredné dojmy z pobytu,“ dodala Chovancová.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies