AKTUÁLNE: Bezprostredná reakcia premiéra SR po príchode na miesto tragédie

NETKY.SK • 13 November 2019, 21:52 • 2 min
AKTUÁLNE: Bezprostredná reakcia premiéra SR po príchode na miesto tragédie

BRATISLAVA - Predseda vlády Slovenskej republiky Peter Pellegrini už dorazil na miesto dnešnej veľkej a tragickej autonehody, ktorá sa odohrala na zlatomoravskej ceste I/65 neďaleko Malanty pri Nitre.

slovakia

left justify in out

Z dôvodu dnešného veľkého nešťastia, ktoré sa odohralo pri Zlatých Moravciach, zrušil predseda vlády SR Peter Pellegrini svoju zahraničnú cestu na Cypre, aby sa na Slovensko vrátil čo najskôr. 

 

Premiér SR zrušil zahraničnú cestu, ministerky už cestujú na miesto tragédie

 

Pri nehode došlo k zrážke nákladného vozidla a autobusu s cestujúcimi. Informovalo o tom na Facebooku Prezídium Hasičského a záchranného zboru na sociálnej sieti.

 

 

Premiér SR okrem toho uviedol, že už hovoril s ministerkami zdravotníctva a vnútra a dal im príkazy, aby koordinovali činnosť záchranných a bezpečnostných zložiek. Poskytujeme vám bezprostrednú reakciu Petra Pellegriniho, ktorý už dorazil na miesto nešťastia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona