AKTUALIZÁCIA: Tragická nehoda autobusu si vyžiadala zatiaľ 13 obetí

NETKY.SK • 13 November 2019, 14:12 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Tragická nehoda autobusu si vyžiadala zatiaľ 13 obetí

NITRA - Tragická dopravná nehoda autobusu a kamióna si vyžiadala doposiaľ 13 usmrtených osôb. Situácia je aj naďalej kritická.

slovakia

left justify in out

Hasiči momentálne zasahujú pri tragickej dopravnej nehode, ktorá stala v katastri obce Nitrianske Hrnčiarovce, okres Nitra. Pri nehode došlo k zrážke nákladného vozidla a autobusu s cestujúcimi. Informovalo o tom na Facebooku Prezídium Hasičského a záchranného zboru, ktorý podáva vždy čerstvé o zásahoch, štatistikách pre novinárov ale aj širokú verejnosť.

 

img

 

Podľa doterajších informácii utrpelo následkom nehody zranenia cca. 20 osôb a doposiaľ 13 osôb nehodu neprežilo. Počet zranených a usmrtených osôb sa bude pravdepodobne zvyšovať. Na mieste udalosti zasahuje takmer 30 hasičov z Nitry, zo Zlatých Moraviec a zo Selenca. Zasahuje aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby.

 

Na miesto tragickej nehody smeruje evakuačný autobus HaZZ z Trnavy, ktorí poskytne dočasné útočisko. Taktiež boli vyslaní psychológovia HaZZ, ktorí budú zabezpečovať krízovú intervenciu. Situáciu na mieste komplikujú nepriaznivé poveternostné podmienky. Na mieste udalosti je aj prezident HaZZ Pavol Nereča.

 

img

 

Na miesto dopravnej nehody smeruje aj predseda vlády SR Peter Pellegrini, ktorý musel zrušiť zahraničnú cestu na Cypre. Ministerky zdravotníctva a vnútra už podnikajú na jeho príkaz potrebné opatrenia, a taktiež smerujú na miesto tragédie. 

 

Premiér SR zrušil zahraničnú cestu, ministerky už cestujú na miesto tragédie

 

Všetky zranené osoby boli už prevezené do najbližších nemocníc. Doprava je na úseku ešte stále obmedzená. Úpravu vozovky komplikuje zhoršujúce sa počasie. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies