AKTUALIZÁCIA: Rokovanie krízového štábu prerušili do pondelka, rezorty dostali úlohy

NETKY.SK • 17 Jún 2021, 14:16 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Rokovanie krízového štábu prerušili do pondelka, rezorty dostali úlohy

BRATISLAVA - Vladimír Krčméry povedal pred rokovaním krízového štábu, že uvažujú aj o opätovnom zavedení štátnej karantény pri návrate zo zahraničia.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Aktualizácia 17. júna 15:50

Ústredný krízový štáb bude zasadať znovu v pondelok 21. júna. Dovtedy majú jednotlivé rezorty pripraviť konkrétnejšie návrhy, aby sa následne mohli prijať jednotlivé opatrenia. Informoval o tom minister vnútra Roman Mikulec.

 

Prečítajte si: Ministerstvo eviduje zvýšený záujem o pasy vydané expresnou formou

 

Na zasadnutí krízového štábu si vypočuli informáciu ministerstva zdravotníctva o vývoji pandemickej situácie v okolitých krajinách, v rámci celej Európskej únie aj vo svete. Následne sa rozprávali o krokoch, ktoré treba prijať v nasledujúcom období.

 

Súvisiaci článok: Vo Veľkej Británii zúri indický variant koronavírusu. Zrušenie pandemických opatrení je odložené

 

Pôvodná správa

"Jedna vec je vycestovať, druhá je vrátiť sa naspäť,“ povedal Krčméry.  Ľuďom odporúča, aby šli dovolenkovať radšej len tam, odkiaľ sa vedia rýchlo vrátiť automPodľa Krčméryho je dôležité otestovať aj Slovákov, ktorí boli na veľkých futbalových zápasoch. Tie podľa neho už predtým zhoršili epidémiu koronavírusu v Európe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies