Aktéri melbournského mixu sú mimo podozrenia z korupcie

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 14:02 • 2 min
Aktéri melbournského mixu sú mimo podozrenia z korupcie

LONDÝN - Podozrenie zo zmanipulovaného priebehu zápasu miešanej štvorhry na januárovom grandslamovom tenisovom turnaji Australian Open sa nepotvrdilo.

slovakia

left justify in out

Útvar tenisovej integrity nenašiel žiaden dôkaz o korupčnom správaní, ktoré by súviselo s jednoznačným výsledkom stretnutia 1. kola mixu, keď Češka Andrea Hlaváčková a Poliak Lukasz Kubot ako favoriti zvíťazili nad Španielmi Larou Arruabarrenovou-Vecinovou a Davidom Marrerom 6:0, 6:3.

 

Spoločnosť Pinnacle Sports vtedy zaznamenala také abnormálne vklady na Češku s Poliakom, že najprv zredukovala maximálnu sumu "sólo" stávky z 500 USD na 100 USD a po ďalších deviatich minútach úplne zastavila príjem financií približne 13 hodín pred úvodným fiftínom.


"Predmetní hráči nebudú vystavení žiadnym ďalším procedúram," uviedol hovorca TIU Mark Harrison a dodal: "Vyšetrovatelia TIU sú tu nie len na to, aby odhaľovali korupciu, ale aj aby podporili tenistov, ktorí sa stanú terčom nepodložených špekulácií."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona