Ako zvýšiť vaše šance na výhru pri tipovaní zápasov

NETKY.SK • 23 December 2018, 12:00 • 2 min
Ako zvýšiť vaše šance na výhru pri tipovaní zápasov

Tipovanie zápasov je samozrejme v prvom rade zábava, ale často aj možnosť, ako získať nejaké to euro navyše. Stávky na futbal, hokej či iné športy samozrejme nie vždy vyjdú a výhru vám nezaručí nikto. Tipovanie online ale môže byť za určitých okolností úspešnejšie. Nakoniec nikdy neviete, ktorá zábava vás ako obohatí.

slovakia

left justify in out

Keď je menej viac

 

Viac zápasov na tikete doxxbet v prípade úspechu prináša aj väčšiu výhru. Niekedy sa ale necháme zlákať vidinou vysokej výhry a výsledkom je presný opak, stačí ak vám ujde jediný zápas.

 

Ak chcete mať vyššiu šancu na výhru tipujte menej zápasov. Na jednom tikete by nemalo byť viac ako 5 zápasov. Tipovanie môže byť napriek tomu  výhodné. Pokiaľ stavíte viac peňazí na menej zápasov môžete byť podstatne úspešnejší, ako keď stavíte nižšie sumy na viac zápasov.

 

Sústreďte sa na to, čomu rozumiete

 

Niekto sa pri podávaní tiketu rozhoduje podľa svojich znalostí, vedomostí a "odborného" odhadu, a niekto zasa podľa kurzov. Ak chcete zvýšiť šancu na výhru mali by ste radšej ísť tou prvou cestou.

 

Je vašou najväčšou vášňou futbal? Potom by vám malo najviac vyplatiť tipovanie zápasov na futbal. Dôležité je samozrejme sledovať dianie v lige, novinky, štatistiky a v podstate všetko, čo môže mať vplyv na vývoj zápasu.

 

Je lepšie zamerať sa na šport, resp. ligu o ktorej máte dokonalý prehľad, ako keby ste mali tipovať len na základe kurzov na športy, ktorým nerozumiete. Samozrejme je dobré mať aj prehľad o aktuálnych kurzoch, ale netreba sa riadiť len podľa nich. 

 

Stávkujte s rozumom

 

Pohodlné tipovanie online je cesta, ako získať viac či menej eur do svojho rozpočtu. Musíte si ale dať pozor, aby ste neprehrali viac, ako si môžete dovoliť. Najskôr si reálne zvážte a stanovte sumu, ktorú chcete do stávkovania vložiť - bankroll. Nikdy túto stanovenú sumu neprekračujte, ani keď ste presvedčený o tom, že zápas je "tutovka". V športe nikdy neviete, ako sa situácia zvrtne a môžete stratiť viac, než si môžete dovoliť. Nakoniec nezabudnite, že je to aj zábava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies