REPORTÁŽ: Ako zvoliť správne šaty na stužkovú?

NETKY.SK • 20 November 2019, 12:45 • 2 min
REPORTÁŽ: Ako zvoliť správne šaty na stužkovú?

Nájsť tie pravé šaty na stužkovú vôbec nie je jednoduché. V súčasnosti sú k dispozícií tisíce šiat, z ktorých si študentky môžu vybrať a práve preto je výber taký komplikovaný. Aké sú tohtoročné trendy, aký strih si vybrať a čo by si mali obliecť maminy?

slovakia

left justify in out

Každá maturantka chce zažiariť a byť originálna. Šaty na stužkovú sú dostupné v rôznych strihoch, dĺžkach či farbách, no často tie najmenšie detaily sú tie najdôležitejšie. Podľa Tatiany Lipovskej, majiteľky obchodu so slávnostnými šatami a módnej poradkyni, sú tohtoročným trendom jemné odtiene ružovej, najmä púdrová ružová. Ak máte však bledšiu pleť, lepšie je zvoliť výraznejšie farby ako kráľovská modrá alebo smaragdová zelená, aby ste sa vyhli mdlému výzoru.

 

img

 

Dievčatá si väčšinou vyberajú doplnky v podobných farbách, no niekedy sa oplatí aj experimentovať a zvoliť kontrastnejšie farby. Šperky môžu byť aj výraznejšie, keďže na stužkovej slávnosti sú výrazné motívy dovolené.

 

img

 

Čo sa týka dĺžky šiat, módna poradkyňa odporúča dlhé šaty, keďže sú oveľa elegantnejšie ako tie nad kolená. Viac tipov, ako doladiť svoj outfit do dokonalosti, nájdete v našej reportáži.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona