Ako zvláda Beyoncé rolu matky a biznismenky?

NETKY.SK • 11 December 2019, 11:22 • 2 min
Ako zvláda Beyoncé rolu matky a biznismenky?

Beyoncé je speváčka, ktorú netreba predstavovať. Hity ako Crazy in Love, Single ladies či Survival pozná snáď každý fanúšik popovej a RNB hudby. Pre americkú speváčku je nesmerne dôležité vyvážiť rodinný život s profesionálnym.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročná trojnásobná matka, ktorej manželom je rapper Jay-Z, uviedla v rozhovore pre americký magazín, že vyvážiť rodinný život s pracovným je pre ňu často stresujúce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

 

"Myslím si, že pre mňa je tá najstresujúcejšia vec, keď musím vyvážiť prácu a zvyšné oblasti života. Musím si byť istá, že som tu pre moje deti, odviezť Blue do školy, vziať dvojičky na ich aktivity, spraviť si čas na nočné rande s manželom a dať si doma večeru s rodinou a popritom vediem svoj biznis, čo je veľký výzva. To všetko musím stihnúť a je to stresujúce, ale myslím si, že takto vyzerá život každej pracujúcej ženy," vyjadrila sa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

 

Narážky na jej postavu ju netrápia

"Keby mi niekto pred 15 rokmi povedal, že moje telo prejde toľkými zmenami, a že vďaka svojim krivkám sa budem cítiť viac žensky, neverila by som mu. Avšak deti a zrelosť ma naučili vážiť si seba, nech mám akúkoľvek postavu... Nezaujímať sa o názor iných je pre mňa najoslobodzujúcejším pocitom. Pravú krásu nemožno vidieť očami. Želám viac ľuďom, aby sa zameriavali na objavovanie svojej vnútornej krásy, ako na kritiku iných ľudí," dodala speváčka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shawn Carter Foundation Gala

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

 

Začiatky a kariéra

Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v 90. rokoch ako členka skupiny Destiny's Child, s ktorou má na konte štyri štúdiovky, no neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Ako sólistka uviedla na trh albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011), Beyoncé (2013) a Lemonade (2016).

 

Speváčka získala už 23 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Austin Powers v Zlatom úde, Pokušenie, Ružový panter, Dreamgirls, Cadillac Records, či Posadnutá.

 

img
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona