Ako zo zlého vtipu: Žena sa išla odvážiť a váha explodovala

NETKY.SK • 30 December 2016, 18:14 • 2 min
Ako zo zlého vtipu: Žena sa išla odvážiť a váha explodovala

ATHERSTONE - Paula Richards sa ocitla vo veľmi nepríjemnej situácii, z ktorej si mnohí ľudia robia žarty. Keď sa išla odvážiť, jej vážiace zariadenie explodovalo.

slovakia

left justify in out

Stovky úlomkov sa rozleteli po celej kúpeľni. Paula mala veľké šťastie, že neutrpela žiadne zranenie. Tvrdí, že výbuch nastal, keď sa váhy sotva dotkla.

 

Nebezpečnú váhu kúpila od značky Aldi v meste Atherstone tri týždne dozadu, pričom ju použila len niekoľkokrát.

 

"Bola som veľmi šokovaná ale zároveň rada, že sa to nestalo, keď som stála na nej. Inak by som sa mohla zraniť," povedala Paula, ktorá je v súčasnej dobe prechádza chemoterapiou.

 

V obavách, že táto séria produktov je chybná a podobná nepríjemnosť by sa mohla stať aj iným ľuďom, zdieľala informáciu o nehode na Facebooku, kde pridala aj fotografie roztrieštenej váhy.

 

Krátko na to ju kontaktoval oblastný manažér Tom Myatt. Paula dostala ako ospravedlnenie kvety, fľašu šampanského a novú funkčnú váhu. Myatt ju ubezpečil, že bezpečnosť produktov preskúmajú. Tvrdí, že podobný problém dosiaľ nikdy nezaznamenali. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies