Ako zarobiť na kryptomenách?

NETKY.SK • 11 August 2017, 10:55 • 2 min
Ako zarobiť na kryptomenách?

LONDÝN – Kryptomeny boli pre mnohých investorov najvzrušujúcejšou finančnou témou roku 2017. Bitcoin nedávno prekonal hranicu 3.400 dolárov, Ethereum a Ripple (druhá a tretia najväčšia digitálna mena podľa podielu trhovej kapitalizácie) zvýšili svoju hodnotu 30 alebo dokonca 40-násobne!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ťažba kryptomien opäť prekvitá, zásoby grafických kariet u predajcov sú na nule a ich ceny rekordné. Ako teda môžu noví investori na tomto trhu zarobiť nejaké peniaze?

 

Základy ťažby

Jedným zo spôsobov, ako zarobiť na digitálnych menách, je ich ťažbou. Pripúšťame, že ťažba kryptomien je proces, ktorý vyžaduje určité vedomosti v oblasti počítačového programovania, ako aj dostatok elektrickej energie. Avšak pre tých, ktorí sú schopní vytvoriť ťažobné sústavy, sa práca v mnohých prípadoch začne vyplácať pomerne rýchlo.

 

img

 

Počítače nastavené na ťažbu kryptomien musia disponovať masívnou výpočtovou silou a používať výkonné grafické karty na riešenie komplikovaných matematických problémov. Odmenou za riešenie týchto problémov je malé množstvo konkrétnej kryptomeny.


Pri ťažobných operáciách je dôležité mať na pamäti, že seriózni ťažiari majú miestnosti plné výnimočne výkonných výpočtových súprav. Bez skladu plného počítačov, ktoré nepretržite pracujú na ťažbe kryptomien, nebudete schopní udržať krok, aby ste zarobili balík peňazí.

 

Špekulácie na burzách

Ak máte záujem získať niektoré z najnovších digitálnych mien, ale nechcete obetovať čas a prostriedky na vybudovanie ťažobného zariadenia, tak najlepšou možnosťou je kúpiť ich na burze. Síce nemáte taký rýchly prístup k novým menám ako keby ste ich ťažili, ale je to spôsob ako rýchlo zarobiť slušné peniaze.

 

img

 

Niektorí investori boli mimoriadne úspešní pri vytváraní zisku nákupom a predaji na burzách. Ak sa chcete vybrať touto cestou, tak si najprv starostlivo vyberte svoju burzu. Nezabudnite si najskôr urobiť prieskum trhu – vyberajte z búrz, ktoré sú renomované, bezpečné a používajú rôzne prostriedky na sledovanie cien digitálnych mien.


Keďže ceny digitálnych mien sú neuveriteľne nestále, oneskorenie o niekoľko sekúnd môže znamenať rozdiel medzi podstatným ziskom, miernym ziskom alebo dokonca aj stratou. Pozornosť, dôsledné sledovanie trendov a trocha šťastia sú tiež užitočnými pomocníkmi...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona