Ako z hororu: Sexi Kanaďanka unikla znásilneniu, prežila 12 dní v lese!

NETKY.SK • 5 August 2013, 15:00 • 2 min
Ako z hororu: Sexi Kanaďanka unikla znásilneniu, prežila 12 dní v lese!

OTTAWA – Scéna ako z klasického hororu sa udiala v kanadskej divočine. Štyria Kanaďania sa vybrali do prírody, ale pokazilo sa im auto. Rozdelili sa na dve skupiny, a potom to celé začalo.

slovakia

left justify in out

Mladá Stephanie Beaverbonesová (25) zostala v aute s Kevin Royom Gladueom (36), ktorého ledva poznala. Gladue bol očarený krásou mladej Stephanie a využil to, že boli sami. Vyštartoval po nej a chcel ju znásilniť. Beaverbonesová sa však ľahko nedala, a aj napriek tomu, že jej Gladue zlomil sánku, utiekla do lesa.

Stephanie tu strávila celých 12 dní a prežila len vďaka lesným plodom a riečnej vode. Keď sa stratila, jej matka okamžite ohlásila, že jej dcéra je nezvestná. Pátral po nej vrtuľník, stovky policajtov so psami, ale neúspešne.

Po dvanástich dňoch ju našiel pracovník z neďalekej ropnej veže. „Prežila aj napriek škaredej zlomenine a početným zraneniam. Teraz sa zotavuje v nemocnici, kde je pri nej aj jej rodina,“ prezradil médiám kapitán Nick Munuro.

Gladue čelí obvineniam z napadnutia a pokusu o znásilnenie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies