Ako z filmu,na kamarátkinej svadbe stretli štyroch ex

NETKY.SK • 2 Júl 2012, 21:22 • 2 min
Ako z filmu,na kamarátkinej svadbe stretli štyroch ex

Ako z filmu,na kamarátkinej svadbe stretli štyroch ex - Celebrity Princ William a jeho manželka Catherine na jednom podujatí stretli štyroch svojich expartnerov. V sobotu sa totiž v anglickom Somersete vydávala ich blízka kamarátka Alice.

slovakia

left justify in out

img

Princ William a jeho manželka Catherine na jednom podujatí stretli štyroch svojich expartnerov. V sobotu sa totiž v anglickom Somersete vydávala ich blízka kamarátka Alice. Vojvoda z Cambridgeu na svadbe narazil na Oliviu Hunt a Rose Farquhar, s ktorými chodil predtým, ako začal randiť s Kate. Vojvodkyňa z Cambridgeu zas stretla Willema Marxa a Henryho Ropnera. S druhým menovaným ju spájali počas 12-týždňového rozchodu s Williamom v roku 2007. V súčasnosti je už tiež ženatý, na svadbu prišiel s manželkou Natashou. "Bolo celkom vtipné pozorovať, ako Will a Kate strávili popoludnie so svojimi starými láskami. Bolo to ako scéna z filmu Štyri svadby a jeden pohreb," prezradil jeden z hostí. Sestra vojvodkyne Pippa Middleton na svadbe bola tiež, no po jej boku chýbal partner George Percy, čo v médiách rozvírilo klebety o tom, že sa rozišli. Naposledy sa na verejnosti spolu ukázali na aprílovej lyžovačke.

Catherine a William sa stretli na univerzite a pár tvoria už od roku 2003. Zásnuby sa konali v októbri 2010, princ svojej nastávajúcej na prst navliekol 18-karátový zafírový prsteň, ktorý patril jeho matke. Svadbu, ktorá sa uskutočnila 29. apríla 2011, médiá označili za svadbu roka. Ženích navliekol neveste na prst obrúčku z Waleského zlata, ktoré darovala svojmu vnukovi kráľovná Alžbeta II. krátko po jeho zásnubách. Catherine, rovnako ako princezná Diana v roku 1981, nesľúbila Williamovi pred oltárom poslušnosť, ale "lásku, podporu, úctu a starostlivosť". Dvojicu oddávala hlava anglikánskej cirkvi, Arcibiskup z Canterbury, Rowan Williams. Svadbu princa a jeho neurodzenej vyvolenej sledovali státisíce ľudí po celom svete a verejnosť momentálne očakáva správy o tom, že je na ceste ich prvý potomok.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies