Ako vyzerať štíhlejšie?

NETKY.SK • 19 November 2013, 16:35 • 2 min
Ako vyzerať štíhlejšie?

BRATISLAVA – Večer vás čaká párty a vy potrebujete rýchlo skryť niekoľko kíl navyše. Z minúty na minútu môžete vyzerať štíhlejšie a zvodne...

slovakia

left justify in out

Vysoké podpätky

Vaše nohy a zadok budú vyzerať štíhlejšie, keď si obujete topánky s vysokým opätkom. Ak zvolíte podpätok v štýle lodičiek – úzky a štíhly, budete vyzerať rovnako – štíhlo. Pokiaľ zostanete pri zemi a budete nosiť balerínky alebo široké podrážky, budú vaše nohy vyzerať zagulatene.

Hlboký výstrih

Pomoc si môžete aj optickým predĺžením hornej časti tela, keď zvolíte hlboký výstrih. Výborne vám pomôže výstrih obráteného trojuholníku. Čím hlbší výstrih bude, tým viac si predĺžite svoje telo, ktoré tak bude vyzerať štíhlejšie.

Zoštíhlujúce prádlo

Ak potrebujete večer vyzerať skvelo v úzkych šatoch, nezabudnite na formujúce a zoštíhlujúce prádlo. Behom chvíľky tak budete mať ploché bruško, s ktorým sa nebudete báť obliecť si úzke šaty.

Jednofarebný model

Kostýmový model jednej farby vytvorí dojem štíhlej siluety. A ak si trúfnete pridať k takému modelu aj opasok pre optické zúženie pásu, bude z vás kočka!

Hnedá pokožka

Čo viac dokáže vaše telo zoštíhliť a skryť nedostatky než opálenie? A ak sa vám nechce čakať až do leta, skočte si do solárka či použite rýchlejší spôsob – samoopalovaí krém.

Dlhý náhrdelníky

Dlhé korále odpútajú pozornosť od širších bokov alebo väčšieho pozadia. Náhrdelníky vejárovitého typu alebo s väčším príveskom blízko pri krku zas pripútajú pohľad na vašu tvár.

Dlhé nohy

Dlhé nohy docielite zladeným obuvi s odtieňom nôh. Pre chladnejšie dni zvoľte nepriehľadné pančušky rovnakej farby, akej máte topánky. Na leto si naopak zaobstarajte béžové topánky rovnakej farby, akej máte lýtka.

Vysoké účesy

Celkové predĺženie tváre a predĺženie siluety si tiež zaistíte copom či drdolom umiestneným vysoko na hlave.

Správne džíny

Najlepšie budete vyzerať v jednoduchých riflách. Zabudnite na rôzne detaily v podobe roztrhnutia alebo batiky. Najlepšie budú vyzerať rifle tmavej farby jednoduchého rovného strihu.

Spodné prádlo

Nebojte sa investovať do spodného prádla. Síce nie je vidieť, ale dokáže vám skvelo upraviť siluetu, tak aby ste vyzerali sexy.

Sako sa hodí vždy

Ak budete nutne potrebovať zakryť nedokonalosti, vezmite si športovo – elegantné sako. Napríklad s vyhrnutými rukávmi. Ostrý a rovný strih vám zaistia dokonalé krytie.

Správny materiál

Vždy si vyberte materiál, ktorý neublíži vašej siluete. V nadýchanom vlnenom svetri určite nebudete vyzerať štíhlo. Radšej si zaobstarajte modely z bavlny, kašmíru a denimu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona