Ako vyzerajú posledné dni Attilu a Karlosa pred zápasom storočia?

NETKY.SK • 7 November 2019, 18:55 • 2 min
Ako vyzerajú posledné dni Attilu a Karlosa pred zápasom storočia?

BRATISLAVA – Ďalší diel Oktagonu je tu čo nevidieť. OKTAGON 15 však prinesie so sebou aj zápas, na ktorý sa už slovenskí a českí fanúšikovia bojových športov nevedia dočkať. Nastúpia v ňom proti sebe fighteri, ktorých mená poznajú aj v zámorí.

slovakia

left justify in out

V "zápase storočia" budú proti sebe bojovať Attila "Pumukli" Végh a Karlos "Terminátor" Vémola. Zápas bude prestížny aj kvôli tomu, že proti sebe nastúpia Slovák a Čeh. Športová rivalita medzi týmito národmi prebieha od rozdelenia ČSR, preto sa dá očakávať, že v pražskej O2 aréne to bude naplnené do posledného miesta.

 

img

 

Na sociálnej sieti Twitter uverejnila Organizácia OKTAGON MMA video, na ktorom sú natáčaní obaja fighteri počas dňa len niekoľko desiatok hodín pred spomínaným zápasom. Okrem iného sa tu na kameru vyjadril aj Attilov tréner Iľja Škondrič. Karlos má mimochodom okrem samotných príprav na zápas problém aj s niečím iným.

 

 

Ako Attila, tak aj Karlos nebudú chcieť sklamať svojich fanúšikov. "Zápas storočia" je v rámci programu zaradený až na záver ako úplné vyvrcholenie večera.  

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies