Ako vypadá krásna Angelika dnes? Budete prekvapení

NETKY.SK • 8 August 2015, 09:46 • 2 min
Ako vypadá krásna Angelika dnes? Budete prekvapení

PARÍŽ - Michele Mercier (76) pozná asi každý. Herečka sa preslávila filmovou postavou božskej Angeliky. Francúzska herečka Michele natočila okolo 50 filmov, ale pre každého zostane aj tak nádhernou Angelikou.

slovakia

left justify in out

Bola povestná svojou neskrotnou povahou, dokonalým telom a  krásou. Od nakrúcania romantického filmu však ubehlo už zhruba 50 rokov, čo sa pochopiteľne podpísalo na zovňajšku. Ale aj napriek tomu si udržuje stále svoj šarm a pôvab.

 

img

 

Michele Mercier zažila po nakrúcaní legendárneho filmu veľa sklamaní a nikdy sa jej už nepodarilo presadiť sa. Pre každého zostala krásnou Angelikou. Ako sama tvrdí „Angelika mi zničila život aj kariéru. Zabránila mi v tom, aby som sa mohla presadiť v ďalších fimoch”.

 

Michele dnes žije skôr v ústraní. Nedávno však prijala pozvanie monackého princa Alberta II. na galavečer Červeného kříža. To spôsobilo znovu rozruch, ktorý legendárnu herečku asi nepotešil. Fanúšikovia boli prekvapení so súčasnou vizážou herečky a hlavne šatami v štýle morskej panny. Posúďte sami.

 

img

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies