Ako vidí SaS dnešné odvolávanie Matoviča? Podľa Sulíka je v tomto strana jednotná

NETKY.SK • 30 Jún 2021, 10:39 • 2 min
Ako vidí SaS dnešné odvolávanie Matoviča? Podľa Sulíka je v tomto strana jednotná

BRATISLAVA - Rozhodnutie o tom, ako budú poslanci Národnej rady SR (NR SR) za SaS v tejto veci hlasovať, oznámi strana najneskôr pred hlasovaním o vyslovení nedôvery ministrovi financií.

slovakia

left justify in out

Strana už rokovala 

Pred dnešným rokovaním vlády to ozrejmil predseda SaS Richard Sulík. Zároveň doplnil, že v utorok 29. júna mali k tejto téme spoločné rokovanie Republiková rada SaS a poslanecký klub strany, ktoré bolo podľa jeho slov plodné a konštruktívne.

 

img


Poslanci parlamentu sa dnes po druhýkrát pokúsia otvoriť mimoriadnu schôdzu parlamentu, na ktorej chce opozícia vysloviť nedôveru ministrovi financií Igorovi Matovičovi. Začiatok 34. schôdze je naplánovaný na 12:00.
 

Opozícia opustila rokovaciu sálu po tom, ako sa mimoriadna schôdza NR SR posunula

 

Poslanci strany Sloboda a Solidarita (SaS) sa nezúčastnia na rozprave mimoriadnej schôdze Národnej rady SR (NR SR) k odvolávaniu ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO). Na hlasovaní sa však zúčastnia. Stanovisko strany SaS tlmočila hovorkyňa Katarína Svrčeková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies