Ako vianočné darčeky sú čoraz obľúbenejšie poukazy na pobyt či relax

NETKY.SK • 8 November 2014, 10:41 • 2 min
Ako vianočné darčeky sú čoraz obľúbenejšie poukazy na pobyt či relax

BRATISLAVA - Počas tohto roka nastupuje nový trend vianočných darčekov. Ľudia sa chcú viac obdarúvať zážitkovými darčekmi, poukazmi na relax či víkendovými pobytmi. Vyplýva to z novembrového spotrebiteľského prieskumu zľavového portálu Zľavomat.sk.

slovakia

left justify in out

"Ľudia vyhľadávajú ponuky v podobe zážitkov a oddychovania, ako sú napríklad masáže, wellness pobyty či akvaparky," priblížil marketingový manažér portálu Rastislav Benka. Slováci chcú takto podľa jeho slov najbližších odmeniť darčekom pod stromček, z ktorého načerpajú silu do nového roka.
      

Nákupy pred Vianocami pritom stúpajú podľa Benku na portáli dvoj až trojnásobne oproti bežným mesiacom roka. Najžiadanejšími darčekmi sú už každoročne všetky foto predmety, napríklad vo forme kalendárov, kníh, obrazov alebo šálok s fotografiami najbližších. 


"Nielen bežní zákazníci, ale aj online spotrebitelia nakupujú darčeky na poslednú chvíľu. Objednávky rastú najviac koncom novembra," opísal Benka. Takéto internetové nakupovanie je podľa neho najpopulárnejšie najmä u generácie vo veku 25 a viac rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies