Ako trávia sviatky slovenskí politici?

NETKY.SK • 24 December 2019, 09:15 • 2 min
Ako trávia sviatky slovenskí politici?

BRATISLAVA - Predseda Mosta-Híd Béla Bugár prežíva vianočné sviatky tradične, v kruhu rodiny. Podobne aj predseda SaS Richard Sulík či minister životného prostredia László Sólymos (Most-Híd). Šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár trávi tohtoročné Vianoce v Thajsku.

slovakia

left justify in out

Vianoce u Bugárovcov

U Bugára doma stojí tento rok 2,5-metrový vianočný stromček. "Ráno 24. decembra ozdobíme s manželkou stromček. O piatej máme takú skorú večeru, máme vždy kapra na zemiakovej 'posteli', potom sladkosti," vyjadril sa predseda Mosta-Híd.

 

img

 

Pri stromčeku sa u Bugára stretáva aj širšia rodina. Zaspievajú si koledy a potom si rozdajú darčeky. Známy politik spomína na najobľúbenejší darček. "Ako šesť-sedemročný som od otca dostal malého plyšového medvedíka, mám ho dodnes," uviedol. Sviatky podľa svojich slov využíva na návštevu príbuzných na Slovensku.

 

img

 

Richard Sulík trávi sviatky s rodinou

Predseda SaS Richard Sulík sviatky trávi so svojimi deťmi, ktorým sa počas nabitých pracovných detí nemá čas venovať. "Vianočné sviatky sú pre mňa príležitosťou, ako byť s rodinou. Aj tieto sviatky preto strávim s nimi, počas kampane totiž svoje detičky vidím málo. Počas Vianoc im budem venovať všetok čas a pozornosť," povedal o trávení Vianoc Sulík.

 

img

 

Kollár bude oslavovať v Thajsku

Predseda SME RODINA je tento rok v Thajsku, predtým však vždy Vianoce trávil doma. "Väčšinou som Vianoce trávil tak, že som pozbieral čo najviac svojich detí a chodili sme k môjmu priateľovi z detstva, kde sme si na dvore urobili punč a mávali sme koláčiky. Tam som vždy začínal s deťmi, potom som ich poroznášal, väčšinou som si dal aj tri štedrovečerné večere, keď som ich vracal," uviedol so smiechom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Kollar (@kollarboris),

 

Tento rok ide Kollár prvýkrát mimo Slovenska. "Beriem bratovu rodinu, brata, moje krstné deti, moju 81-ročnú mamu. Beriem aj môjho jedného syna s jeho mamou a ideme do Thajska," skonštatoval a dodal, že ako dieťa mal rád hračkárske tanky, preto to bol pre neho vždy najlepší darček.

 

img

 

Minister zahraničia by cez Vianoce rád spomalil

Venovať sa blízkym chce aj minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák. "Dúfam, že sa trošku zastavíme, spomalíme beh udalostí a že bude čas aj trošku si odpočinúť a vykompenzovať mojim blízkym to, že ma nevidia a že majú zo mňa málo počas celého roka," uviedol.

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona