VIDEO Ako to bolo s posprejovaným Range Roverom v skutočnosti

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 19:53 • 2 min
VIDEO Ako to bolo s posprejovaným Range Roverom v skutočnosti

LONDÝN – Pamätáte sa na luxusný biely Range Rover, ktorý bol minulý týždeň odparkovaný neďaleko londýnskeho obchodného domu Harrods a mala ho posprejovať podvedená žena? V skutočnosti to bolo celkom inak...

slovakia

left justify in out

Minulý týždeň sme vás informovali o luxusnom Range Roveri, ktorý mala posprejovať podvedená manželka alebo priateľka. Išlo však o šikovný marketingový ťah, keďže nápadne podobný Range Rover rovnakej farby a takmer s identickými nasprejovanými nápismi sa v minulosti objavil aj v New Yorku. Celá akcia bola prichystaná pri príležitosti premiéry amerického komediálneho seriálu Girlfriend's Guide to Divorce.

 

img

Práve pred vysielaním prvej časti tohto seriálu sa v New Yorku objavilo niekoľko luxusných áut, ktoré boli posprejované nápismi ako "Opúšťam ťa" či "Si úbohý". Aj vtedy naletelo mnoho ľudí, ktorí to videli na vlastné oči alebo v médiách.

 

 

 

 

"JERK" on the trunk. "PLAYER" on the front windshield. Hope everybody else had a good weekend!

Fotka uverejnená používateľom Steve Grivno (@deathtester),

 


PR tím pravdepodobne prišiel s rovnakým marketingovým trikom aj do Londýna, avšak zatiaľ nie je potvrdené, že by to súviselo s rovnakým seriálom.

Zaujímavé však je tvrdenie manažéra kaviarne Gran Café, ktorá je naproti zaparkovanému Range Roveru. Ten tvrdí, že auto bolo zaparkované nedotknuté.

"Vozidlo dorazilo úplne normálne," povedal manažér kaviarne Jack. "Podobné autá tu parkujú vždy, je tu mnoho bohatých ľudí. Bol som zaneprázdnený so zákazníkmi, ale onedlho som si všimol, že biely Range Rover je posprejovaný."

 

Pozrite sa, ako to bolo v skutočnosti

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies