Ako to bolo s Lučanského samovraždou? Správa špeciálnej komisie je takmer dokončená

NETKY.SK • 8 Apríl 2021, 08:50 • 2 min
Ako to bolo s Lučanského samovraždou? Správa špeciálnej komisie je takmer dokončená

V týchto dňoch sa finalizuje spŕava špeciálnej komisie, ktorá bola zriadená na vyšetrenie okolností smrti bývalého prezidenta Policajného zboru SR Milana Lučanského

slovakia

left justify in out

Denník SME uvádza, dokument, ktorý má 23 strán, potvrdzuje, že „k samovražde Lučanskému nikto nenapomáhal“. Vyšetrovanie Lučanského smrti trvalo 3 mesiace. 

 

Dokument údajne poukazuje na to, že pri Lučanského prvom prevoze do nemocnice nešlo o fyzické napadnutie a k jeho samovražde mu nikto nenapomáhal.


Správa podľa Sme vyvracia aj konšpirácie o jeho predchádzajúcom zranení oka, konkrétne tvrdenia o tom, že by ho niekto zbil. „Ako presne sa Lučanský zranili, stále nie je jasné, keďže bol v tom čase na cele sám,“ uvádza SME.

 

Stojíte pri nás od začiatku a vaša podpora nám velmi pomáha. Chceli by sme vas poprosiť o pomoc objasniť niektoré...

Uverejnil používateľ Milan Lučanský Nedeľa 17. januára 2021

 

Podotkli, že túto skutočnosť potvrdil aj kamerový záznam. Komisia sa tak ori vyšetrovaní musela spoľahnúť na Lučanského tvrdenie, že sa v cele potkol a zranil sa o posteľ.

 

Milan Lučanský sa nachádzal vo väzbe od začiatku decembra 2020 pre údajné prijatie úplatku vo výške 510 000 eur. Po jeho prvom prevoze do nemocnice začali vznikať konšpiračné teórie o tom, že ho napadla skupina dozorcov. Tieto tvrdenia sa však nepotvrdili. 29. decembra 2020 nakoniec Milan Lučanský spáchal samovraždu obesením.

 

Mohlo by ťa zaujímať: Bývalému šéfovi polície Tiborovi Gašparovi súd nezrušil kolúznu väzbu

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies