Ako si zväčšiť chodbu

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 11:00 • 2 min
Ako si zväčšiť chodbu

BRATISLAVA - Ako prvé čo padne návšteve do oka je chodba. Už tu si vytvorí predstavu o nás a atmosféru v akej žijeme.

slovakia

left justify in out

Chodbe nevenujeme zďaleka takú pozornosť ako ostatným miestnostiam v byte. Vždy zariaďujeme iné miestnosti v domácnosti no čakáme ako keby sa chodba zariaďovala sama.

 

Je to priestor na zvítanie a uvítanie nových hostí preto by mal pôsobiť príjemným dojmom.Mal byť dosť veľký na odkladanie kabátov, topánok, či kabeliek. No chodby v činžiakoch sú zväčša malé, majú viacero dverí a sú bez okna.

 

Jednoduchými zásahmi a trikmi ju môžeme opticky zväčšiť a vytvoriť moderný priestor.

 

Na vymaľovanie stien je dobré použiť svetlé farby, ktoré nám priestor akoby "nafúknu".

 

Vhodnejšia ako koberec je drevená podlaha, ešte praktickejšia je dlažba alebo gres, ktoré sa dajú vďaka kalibrovaným hranám uložiť temer bez škár. Udržiavať ich v čistote je hračka a krásne vydržia roky, takže sú lepšou investíciou ako koberce, ktoré musíte po pár sezónach vyhodiť.

 

Priestor krásne zväčšíme aj zrkadlami, ktoré môžeme umiestniť rôznymi spôsobmi a na rôzne steny a tak isto je na optické zväčšenie chodby lepšie zabudovať bodové svetlá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona