Ako si vybrať správny parfém

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 11:00 • 2 min
Ako si vybrať správny parfém

BRATISLAVA - Blúdite v parfumérii a nie a nie si vybrať tú správnu vôňu? Naučte sa niekoľko trikov, ktoré vás k tomu správnemu parfému privedú.

slovakia

left justify in out

Parfém dokáže zvýrazniť ženskosť, emócie i charakter, ale je potrebné zvoliť si ten správny. Nie je dobré po celý rok používať jednu vôňu.

 

Cez leto by ste mali siahnuť po sviežej, ľahkej, ovocnej vôňi a cez zimu naopak sa môžete vrátiť k niečomu "ťažšiemu".

 

Nemali by ste siahať hneď po prvej fľaštičke s vôňou iba preto, že ju reklamovali v televízii. Asi by ste neboli jediná, ktorá si ju kúpila.

 

Do parfumérie by ste mali vyraziť skoro ráno, keď ešte nemáte zmätené zmysly a vône budete cítiť najlepšie. Počas jednej návštevy takéhoto obchodu by ste nemali vyskúšať viac ako tri vôňe. Váš nos ich viac nerozozná.

 

Parfém skúšajte na testovacie papieriky alebo priamo na kožu, kde bude vôňa najprirodzenejšia.

 

Ak si parfém streknete na ruku počkajte ešte 20 sekúnd. Keď si potom privoniate ucítite hlavu parfému, kotrá je ale väčšinou cítiť prvých 20 minút maximálne hodinu.

 

A keď už ste si nejaký parfém vybrali siahnite radšej po malej fľaštičke. Parfém má síce vydržať až tri roky, no postupne svoju vôňu mení.

 

Nezabúdajte pri výbere myslieť aj na svoj vek. Mladším ženám sa hodia ovocné, svieže vôňe a tým skôr narodeným odporúčame siahnuť po orientálnych ťažších vôňach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona