Ako si v amerických prezidentských voľbách počínal raper Kanye West?

NETKY.SK • 4 November 2020, 22:14 • 2 min
Ako si v amerických prezidentských voľbách počínal raper Kanye West?

WASHINGTON – Jeden z ďalších kandidátov na amerického prezidenta raper Kanye West získal približne 60 tisíc hlasov, čo predstavuje približne 0,4 percentnú podporu voličov.

slovakia

left justify in out

Svetoznámy americký raper Kanya West a manžel známej Kim Kardasian ohlásil svoju kandidatúru 4. júla tohto roka a následne rozbehol svoju predvolebnú kampaň. Aj napriek mizivej šanci zvíťaziť, hlásal, že do volieb ide s cieľom zvíťaziť.

 

Súvisiaci článok: O víťazovi amerických volieb stále nie je rozhodnuté. Biden zatiaľ vedie nad Trumpom

 

Ako informoval na sociálnej sieti Twitter volil človeka, ktorému verí najviac. Teda sám seba. Raper zároveň napísal, že je pripravený o Biely dom zabojovať aj v nadchádzajúcich voľbách, ktoré sa budú konať v roku 2024.

 

 

"Dnes prvýkrát v živote hlasujem pre prezidenta Spojených štátov a hlas dávam niekomu, komu úplne dôverujem ... sebe," napísal raper v príspevku. Neskôr uverejnil aj video s volebným lístkom, ktorý odovzdal v meste Cody vo Wyomingu.

 

 

img

 

Kanye West podľa doterajších sčítaných hlasov získal približne 60-tisíc hlasov v 12 amerických štátov, čo predstavuje  0,4 percenta hlasov voličov. 

 

img

 

Mohlo by vás zaujímať: Donald Trump sa označil za víťaza prezidentských volieb, svoje výsledky považuje za fenomenálne



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies