Ako sa stará o vlasy sexi kaderník Kim Kardashian? Budete prekvapený

NETKY.SK • 21 Február 2018, 10:17 • 2 min
Ako sa stará o vlasy sexi kaderník Kim Kardashian? Budete prekvapený

LOS ANGELES - Vyhľadávaný kaderník Chris Appleto, označovaný aj ako najsexi hollywoodsky stylista, sa stará o vlasy mnohých známych mien ako Jeniffer Lopez, Rita Ora, Katy Perry, Ariana Grande, Kim Kardashian a iné. Myslíte si, že celebrity v jeho rukách dostávajú špeciálny servis?

slovakia

left justify in out

Appleto, ktorý je pôvodom z Leicesteru, pootvoril dvere do jeho salónu. "Všetci si myslia, že som sa v LA preslávil z noci na noc, ale vlasy v salóne robím už od veku 13 rokov som," cituje jeho slová Mirror. "Robil som všetko, od módnych prehliadok, cez  televízne šou až po celebrity a salóny. Žijem a dýcham svojou prácou."

 

 

Suns out ☀️ #tantime

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

 

Domnieva sa, že osobnosti u neho nedostávanú špeciálne ošetrenie. Ľudia sa ho vraj často pýtajú: "Aké je to robiť vlasy Kim Kardashian?"

"Úprimne hovorím, že je to rovnaké, ako s každou inou ženou. Chcem, aby sa cítili a vyzerali skvele, a dúfam, že práve to sa im na mne páči," vysvetlil kaderník, ktorí je obľúbený aj medzi Kourtney a Kendall.

 

 

Je to práve Appleto, kto inšpiroval Kim na blond farbu. "Blonďatá Kim bola môj nápad," hovorí Chris. "Diskutovali sme o tom celé veky a potom jedného dňa prišla so slovami: "Som pripravená!" Nebol som nervózny, pretože sme to spravili správnym spôsobom. Bol som rád. Nepokúšali sme sa to urobiť naraz, urobili sme to správne. Trvalo viac ako týždeň, kým sme dosiahli ten správny odtieň. Dal som jej tmavú parochňu, ktorá sa nosí medzi tým, aby si to nikto neuvedomoval. Bude blondínka, cíti sa sviežo a miluje to. O chvíľu sa vráti do tmavej, ale najprv očakávajte ešte niekoľko prekvapení," načrtol.

 

Kim mu prezradila, že keby si mala vybrať  jeden vzhľad, ktorý bude mať navždy, boli by to dlhé, čierne, superluxusné vlasy. "Inšpiráciou pre ňu bola Cher v 60. rokoch. Je to najmä o lesku a dobrom stave. Kim je naozaj skvelá, čo sa týka starostlivosti o vlasy," dodal. 

 

img

Foto: Instagram



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies