Ako sa správne zladiť túto jeseň? Nič nevyhadzujte, zašlé kúsky sa ešte môžu hodiť

NETKY.SK • 27 Október 2017, 17:08 • 2 min
Ako sa správne zladiť túto jeseň? Nič nevyhadzujte, zašlé kúsky sa ešte môžu hodiť

BRATISLAVA – Všetko tu už bolo, preto nič nevyhadzujte. To čo nebolo trendy minulý rok či dva roky dozadu, môže byť chick túto sezónu.

slovakia

left justify in out

Pozrite si v galérii čo túto sezónu ešte využijete. Námety sa týkajú žien i mužov. Každá sezónna si volí svoju farbu. Farbou tohtoročnej jesene je zelená skombinovaná s jasne čerenou. Pri tejto kombinácii však buďte opatrní, aby ste to neprehnali a nevyzerali ste ako z vianočného letáku.  

 

Medzi comebacky, ktoré nám jesenný sychravý čas prináša patrí staronový trend. V kurze je menčester. V pánskej móde tradičná látka pre jesenné a zimné obdobie sa opäť udomácňuje aj v dámskom šatníku. Páni by mali zvoliť béžové, čokoládové či indigové menčestráky skôr ako bežné džínsy. Dámy by s týmto materiálov narábať opatrnejšie, predsa len je to hrubý materiál a mohli by ste vyzerať trochu meravo.

 

img

 

Návrat ohlásili aj klasické biznis kostýmy, ktoré sú dlhšie pôsobiace trocha ako pánsky kus oblečenia, no ak zvolíte krásne elegantné lodičky, budete za kočku.

 

img

 

 

Túto jeseň sa do módy vracajú svetríky zvané aj ako kardigány, ktoré pôsobia jemne, zahrejú vás a navyše budete v nich budete vyzerať dobre a IN.

 

img

 

Tí, čo zbožňujú flitre máme pre vás dobrú správu. Éra Disco je späť! Takže sa nehanbite a pripútajte na seba trochu viac pozornosti, buďte efektné a neprehliadnuteľné. Túto jeseň je povolené akékoľvek množstvo flitrov, ak ich ešte doladíte zvraštenými lesklými čižmami, žiaden muž z vás len tak nespustí zrak.

 

img

 

Nezabúdajte však na jedno pravidlo, ktoré platilo, platí a aj vždy platiť bude. Ak ste si vedomá, že niektoré z kúskov nekorešpondujú s vašou osobou, farbou pokožky či postavou, kľudne ho vynechajte. Ak sa v tom nemáte cítiť dobre, očarujúco a pohodlne rozhodne siahnite po niečom inom.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies