Ako sa naučiť milovať Rusko: Rakúsky autor sa podelil so svojimi skúsenosťami

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 18:03 • 2 min
Ako sa naučiť milovať Rusko: Rakúsky autor sa podelil so svojimi skúsenosťami

MOSKVA - Prezentácia knihy „Ako sa naučiť milovať Rusko“ sa konala v stredu v ruskom veľvyslanectve vo Viedni, deň po návšteve prezidenta Vladimíra Putina v rakúskom hlavnom meste.

slovakia

left justify in out

Autor, umelecký riaditeľ Sočinkého parku vedy a umenia Sirius, Hans-Joachim Frey, povedal, že napísanie knihy o Rusku bolo jeho „srdcovou záležitosťou.“

 

„Moja rodina z pradedovej strany je mnoho rokov úzko spojená s Ruskom. Približne v 2009 som sa ponoril do sveta Ruskej federácie, veľa som toho prežil a teraz tam aj pracujem. Počas politickej diskusie, ktorá sa vedie posledné tri alebo štyri roky, ja som proste musel napísať knihu o kultúre, o duši a o tom, čo som sa osobne dozvedel o Rusku,“ povedal Frey.

 

V knihe, autor píše, že jeho práca sa snaží zbúrať predsudky o Rusku a vybudovať dôveru, naučiť sa milovať Rusko a pochopiť ruskú dušu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies