Ako ovplyvnilo sneženie život v svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany?

NETKY.SK • 9 December 2021, 21:51 • 2 min
Ako ovplyvnilo sneženie život v svetoznámom kúpeľnom meste Piešťany?

PIEŠŤANY - Kúpeľné mesto víta návštevníkov a pacientov čistými a vzorne odpratanými ulicami, krásnou vianočnou výzdobou a príjemnou komornou atmosférou.

slovakia

left justify in out

Biela snehová perina dnes prikryla aj kúpeľné mesto Piešťany. Podľa slov marketingovej managerky kúpeľov Piešťany Mgr. Andrey Platkovej však túto situáciu zvládli na výbornú a všetci pacienti v kúpeľoch Ensana Groups Piešťany sa dostali komfortne von, na prechádzku, či na procedúry z liečebných domov  v meste či na Kúpeľnom ostrove. 

 

Dopravná situácia bola v tomto meste tiež bravúrne zvládnutá, o čom svedčia aj činné odhŕňacie stroje a sypače v uliciach Piešťan.

 

Zlú ekonomickú situáciu v čase lockdownu riešia v kúpeľoch i nízkej obsadenosti s maximálnym nasadením a podľa slov jedného z kúpeľných hostí v indikačnej skupine A, Ing. Milana Praclíka, je tu každý pacient maximálne spokojný.

 

Mohlo by vás zaujímať: Cukrovka. Choroba, s ktorou život vonkoncom nie je sladký




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies