Ako otec nie som nápomocný, priznal Simon Cowell

NETKY.SK • 15 Október 2014, 09:24 • 2 min
Ako otec nie som nápomocný, priznal Simon Cowell

LONDÝN - Britský hudobný magnát Simon Cowell priznal, že ako otec nie je veľmi nápomocný. Stalo sa tak počas rozhovoru pre magazín Hello!.

slovakia

left justify in out

Ako tiež uviedol 55-ročný rodák z Londýna, v súčasnosti sa cíti na otcovstvo viac ako pred desiatimi rokmi, no všetku starostlivosť o syna Erica vykonávajú pestúnky. "Ja chcem čím skôr preskočiť pár rokov, aby som ho mohol zobrať na motokáry a predstavovať ho ženám," uviedol Cowell na adresu syna Erica Philipa, ktorého splodil s priateľkou Lauren Silverman.

 

Simon Cowell sa stal verejne známym najmä ako porotca v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol. Okrem toho je aj vlastníkom televíznej spoločnosti Syco TV a hudobného vydavateľstva Syco Music, ktoré stojí napríklad za britsko-írskou formáciou One Direction. Je manažérom medzinárodnej opernej pop-vokálnej skupiny Il Divo, ktorú aj vytvoril. Magazín The Hollywood Reporter ho vo svojom zozname najmocnejších ľudí v televíznom priemysle za rok 2009 zaradil do prvej 50-tky a v rokoch 2004 a 2010 nechýbal v stomiestnom zozname najvplyvnejších ľudí podľa magazínu Time. Jeho zatiaľ jediný syn Eric Philip sa narodil vo februári. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona