Ako osviežiť unavenú pleť

NETKY.SK • 6 November 2013, 10:57 • 2 min
Ako osviežiť unavenú pleť

BRATISLAVA - Náročná noc, nedostatok spánku, stres v práci... cítite sa unavená a rovnako tak pôsobí aj vaša pleť. To však môžete hravo zamaskovať - prečítajte si, ako svojej pokožke za pár minút dodáte chýbajúcu energiu a vitalitu!

slovakia

left justify in out

Na pokožke sa odráža mnoho faktorov, ktorým je vaše telo denne vystavované. A určite aj vy poznáte menej priaznivé dni, keď sa prebudíte, pozriete sa do zrkadla a vaša pleť nevyzerá vo svojej top forme. Chýba jej jas, je matná a unavená, pod očami strašia kruhy a opuchy... A vy skrátka vyzeráte, ako po dobrej párty. Nech už je to tak alebo nie, pomocou piatich jednoduchých krokov si zaistíte, že vaša pleť bude krásnejšia ako inokedy a nikto nič nepozná.

Zo všetkého najskôr naneste na tvár hĺbkovo čistiacu masku a doprajte pokožke aspoň desať minút, kým si z masky vytiahne všetky látky, ktoré potrebuje. Po aplikácii kvalitnej pleťovej masky sa vaša pleť okamžite rozžiari. Ak si chcete ušetriť prácu s rozotieraním a následným oplachovaním, použite jednorázovú masku, kotrú na potrebný čas len priložíte na tvár. Pôsobí rovnako spolahlivo, ako masky vo forme krému či gelu.

Ďalším krokom bude sérum, ktoré podporí všetky blahodárne účinky masky a naviac pleť na dlhú dobu hydratuje. Jedine pleť, ktorá má dostatočné zásoby vody pôsobí sviežím a mladistvým dojmom. Celodenná dávka hydratácie preberie vašu pokožku, rozmetie všetky známky únavy a zaslúži sa o perfektný vzhľad od rána do večera.

Vaša snaha o obnovu unavenej pleti by nebola kompletná, keby ste nevenovala čas aj svojmu očnému okoliu. Zabezpečte si rozjasňujúci oční krém s mikročasticami, ktoré dokážu odrážať svetlo a opticky tým redukovať všetky nedostatky, vrátane vrások, opuchov a tmavých kruhov pod očami. Vaše oči tak lepšie vyniknú a celý výraz získa svieži a odpočinutý vzhľad.

Pokračujte pleťovým krémom, ktorý udrží všetky výživné a hydratačné zložky z predchádzajúcich prípravkov na svojom mieste. Vyberte si radšej ľahší, kľudne až s gelovou textúrou. Pokožka bude po nanesení krému či gelu zamatovo hebká, rozjasnená a vyhladená. Zároveň ju dokonale pripravíte na poslednú fázu tejto rannej miniprocedúry.

V záverečnom kroku zostáva zjednotiť tón pleti, ale pri výbere vhodného prípravku buďte opatrná. Tým posledným, čo unavená pleť potrebuje, by totiž bol hustý krémový make-up, ktorý by iba zvýraznil všetky problémy, ktorých sa celú dobu snažíte zbaviť. Skúste použiť napríklad v poslednej dobe veľmi obľúbený BB krém. Tento multifunkčný produkt zakryje drobné nedokonalosti, zjednotí pleť a navráti jej prirodzený jas a energiu.

A máme hotovo! Pozrite sa na konečný výsledok do zrkadlo a vydajte sa do nového dňa...

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies