Ako omladiť pokožku dosť nezvyčajným spôsobom?

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 11:00 • 2 min
Ako omladiť pokožku dosť nezvyčajným spôsobom?

BRATISLAVA - Ráno vás zobudí budík a pozriete sa do zrkadla, no o spokojnosti nemôže byť reč. Kým vaše telo bolo prinútené vstať vaša pokožka vyzerá ako keby ešte stále spala.

slovakia

left justify in out

A prečo by aj nie keď všetky negatívne životné skúsenosti, všetky bolesti sa odzrkadlujú na vašej tvári. A je preukázané, že postupom času a s klesajúcou hladinou hormónov, pokožka stráca pružnosť. Ale existujú spôsoby ako stárnutie aspoň trošku oddialiť. Vyskúšali ste už akupunktúru? Nie? To by ste mali.

 

Tvárová akupunktúra

Dokáže uvolniť energiu a povzbudiť produkciu kolagénu. Akupunktúrne ihličky naštartujú samoliečebné procesy. Staroveké čínske praktiky obľubujú aj mnohé celebrity, ktoré už dávno prekročili tridsiatku, ničmenej vyzerajú dokonalo, spomeňme napríklad Angelinu Jolie či Jennifer Aniston.

 

Masážny valček

Masážny valček obsahuje prírodné liečebné kamene Jade, ktoré stimulujú lymfatický systém a pleť sa tak lepšie prekrví.

 

Umývanie studenou vodou

Ak si pleť umývate príliš teplou vodou, alebo naopak príliš studenou, dochádza k zničeniu kapilár, výsledkom sú potom viditeľné popraskané žilky. Preto sa tvár oplatí umývať len o  trošku studenšou vodou, ktorá naviac stiahne póry.

 

Tvárová jóga

Áno, možno budete vyzerať trošku divne, ale ak sa zamknete v kúpeľni nikto nič nepozná. Vďaká tvárovej jóge dochádza k lepšiemu prekrveniu svalov a pleť vyzerá mladšie. Návody ako na to sa dajú nájsť na internete.

 

Lifting bez chirurga

Bezbolestné ošetrenie pomocou rádiofrekvenčných prístrojov umožní lepšie prekrvenie pleti a tým pádom aj lepšiu farbu. Výsledok je vidieť okamžite, ale ak chcete aby bol výsledok dlhodobý, je dobré procedúru zopakovať.

 

Peeling

Šedá pleť a rozšírené póry sú známkami stárnutia. Ale taký peeling raz za týždeň dokáže zázraky. Je dobré kúpiť peeling veľmi jemný pre citlivú pleť, ktorý pleť nepoškodí, ale naopak zlepší jej textúru.


 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies