Ako na Divokom západe: V uliciach Paríža postrelili mladého cyklistu počas tréningu!

NETKY.SK • 20 Apríl 2018, 13:06 • 2 min
Ako na Divokom západe: V uliciach Paríža postrelili mladého cyklistu počas tréningu!

Paríž - Talentovaného francúzskeho cyklistu Clementa Delcrosa postrelil počas tréningu neznámy páchateľ, ktorý sedel v oproti idúcom vozidle. Osemnásťročný jazdec tímu AVC Aix-en-Provence sa dokázal sám dopraviť do nemocnice.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľom uviedol, že počul výstrel a zacítil bolesť v ramene. "Končil som tréning, bol som možno kilometer od môjho domu. Išiel som na bicykli rýchlosťou 50 kilometrov za hodinu. Uvidel som auto, ktoré išlo oproti mne a keď ma míňalo, začul som výstrel. Zbadal som ranu na ľavom ramene. Myslel som si, že niekto po mne zo žartu hodil kameň. Vôbec som si v tej chvíli neuvedomoval, čo sa naozaj stalo. Ľudia sa pri mne zastavovali a ponúkali mi pomoc. Bol som však na bicykli, na ktorom som prišiel do neďalekej nemocnice," uviedol Delcros.

 

Lekári potvrdili, že mal v ramene guľku, našťastie však nespôsobila vážne zranenia. "Som v poriadku, ale je smutné a šokujúce, čo sa stalo," dodal Delcros.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies