Ako dvaja kohúti! McGregor a Nurmagomedov si na sociálnej sieti poriadne nakladajú

NETKY.SK • 4 Apríl 2019, 14:58 • 2 min
Ako dvaja kohúti! McGregor a Nurmagomedov si na sociálnej sieti poriadne nakladajú

Los Angeles - Všetko je vraj inak! Koniec kariéry Conora McGregora v miešaných bojových umeniach nemusí byť definitívny. Írsky bojovník zasa svojoich priaznivcov zmiatol odkazom na svojom účte na twitteri.

slovakia

left justify in out

"Chcem sa posunúť dopredu so svojimi fanúšikmi všetkých vierovyznaní. Každá viera nás núti vydať zo seba to najlepšie. Tento svet patrí všetkým. Uvidíme sa v oktagone," napísal McGregor na twitteri.

 

 

Záhadná správa prišla po búrlivej výmene názorov s jeho ruským premožiteľom Chabibom Nurmagomedovom. McGregor minulý týždeň urazil jeho manželku i vieru. Status na sociálnej sieti rýchlo zmazal, Nurmagomedov však vzniesol obvinenie zo sexuálneho útoku. "Si nesvojprávny pokrytec. Spravodlivosť si ťa nájde," odpovedal Rus.

 

 

McGregor je známy ostrým slovníkom najmä pred zápasmi, najnovšia slovná prestrelka medzi rivalmi však nadobudla nový rozmer. Do vyhrotenej situácie napokon zasiahol aj šéf UFC Dana White: "Spor eskaloval do neúnosnej miery. Podnikli sme kroky, o ktorých budeme informovať oba tábory."

 

Nevraživosť Nurmagomedova voči McGregorovi trvá od ich vzájomného októbrového súboja v Las Vegas. Rus vyprovokovaný McGregorovými predzápalovými vyhláseniami, po víťaznom dueli, preliezol do hľadiska a zaútočil na člena McGregorovho štábu. Následne jeho tím napadol aj otraseného McGregora priamo v oktagone.

 

Čo si myslí premožiteľ McGregora o nečakanom ukončení jeho kariéry?

 

Nevadská športová komisia (NAC) suspendovala Nurmagomedova na deväť mesiacov za vyčíňanie, navyše musel zaplatiť pokutu pol milióna amerických dolárov. McGregor dostal zákaz činnosti na pol roka a pokutu 50-tisíc USD.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona