Ako človek: Prasa vypilo 18 pív potom sa rozhodlo, že zbije kravu!

NETKY.SK • 10 September 2013, 17:40 • 2 min
Ako človek: Prasa vypilo 18 pív potom sa rozhodlo, že zbije kravu!

PORT HEDLAND – Vyzerá to tak, že ľudia nie sú jediní, ktorí keď sa opijú sa pobijú. Polícia v Západnej Austrálii zverejnila veľmi zaujímavý prípad divého prasaťa, ktoré sa opilo išlo sa biť.

slovakia

left justify in out

Podľa serveru ABC News ošípané vypilo 18 plechoviek piva v meste Port Hedland v Západnej Austrálii. Prasa po alkoholovej pitke vyhladlo a išlo prehľadávať odpadky, aby našlo niečo na jedenie. „Uprostred noci začuli ľudia, ktorí kempovali oproti nám začuli divný zvuk. Zobrali baterku, aby si posvietili a uvideli prasa, ktoré pilo z ich plechoviek,“ povedal svedok, ktorý videl alkoholový úlet divého prasaťa.

Prasa potom zaútočilo na kravu, ktorá sa pásla neďaleko. Tento nerovný súboj napriek podguráženému stavu nevyhralo. „Potom sa vybralo prehľadávať odpadky,“ povedal svedok. Krava však drzú sviňu nenechala na pokoji. „Ďalší ľudia v kempe nám povedali ako krava naháňala opité prasa popri rieke,“ dodal.

Prasa naposledy videli ako ležalo pod stromom a od toľkého alkoholu už nevládalo chodiť. Po zvierati pátra polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies