Akinfejev by už cez víkend mohol chytať

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 16:58 • 2 min
Akinfejev by už cez víkend mohol chytať

MOSKVA - Ruský futbalový brankár Igor Akinfejev by sa už tento týždeň mohol vrátiť do súťažného kolotoča. V pondelok to oznámil jeho zamestnávateľ CSKA Moskva.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročného gólmana počas piatkového zápasu kvalifikácie EURO 2016 proti Čiernej Hore zasiahla priamo do hlavy svetlica hodená z hľadiska a z ihriska ho museli vyniesť na nosidlách. Následne ho previezli do nemocnice, kde ho prijali s podozrením na otras mozgu a ošetrili mu i popáleniny. Inkriminovaný zápas po polhodinovej prestávke pokračoval, avšak napokon ho rozhodca predsa predčasne ukončil pre výtržnosti fanúšikov.
     

Asistent trénera CSKA Viktor Onopko pre ruskú tlačovú agentúru Tass uviedol, že Akinfejev by sa mal v utorok vrátiť do tréningu a bude pravdepodobne k dispozícii v nedeľňajšom ligovom stretnutí proti Zenitu Petrohrad. Do duelu však nezasiahne stredopoliar Alan Dzagojev, ktorý si v súboji s Čiernou Horou poranil stehno.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies