Aké sú vyhliadky Salaha na účasť na šampionáte? Fanúšikom poslal jasný odkaz

NETKY.SK • 28 Máj 2018, 08:25 • 2 min
Aké sú vyhliadky Salaha na účasť na šampionáte? Fanúšikom poslal jasný odkaz

LIVERPOOL - Predstavitelia anglického futbalového klubu FC Liverpool aj útočník Mohamed Salah sú presvedčení, že sa tento 25-ročný Egypťan stihne zotaviť zo zranenia ramena a napokon sa predstaví na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Rusku (14. júna - 15. júla).

slovakia

left justify in out

Salah doplatil na nešťastný súboj so stopérom Realu Madrid Sergiom Ramosom v sobotňajšom finále Ligy majstrov 2017/2018, v ktorom odohral len úvodnú polhodinu a Liverpool napokon podľahol favorizovanému súperovi 1:3.

 

"Bola to ťažká noc, ale som bojovník. Som presvedčený, že budem na MS v Rusku. Vaša láska a podpora mi dodávajú silu," uviedol na twitteri Mohamed Salah. Egypťania sa na scéne "mundialu" predstavia po 28 rokoch. Prvý zápas na turnaji odohrajú 15. júna v Jekaterinburgu proti Uruguajčanom. Neskôr v rámci A-skupiny nastúpia aj proti domácim Rusom a tímu Saudskej Arábie.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies