Aké pánske topánky si vybrať z kolekcie Dad Shoes?

NETKY.SK • 20 September 2021, 11:51 • 2 min
Aké pánske topánky si vybrať z kolekcie Dad Shoes?

Trend na Dad Shoes si náhle a nečakane podmanil srdcia a ulice po celom svete. Hoci masívne topánky označované aj menom ugly shoes, čiže škaredé, nebolo to prekážkou, aby sa stali hitom, ktorého popularita neslabne, ale priam naopak, stále rastie.

slovakia

left justify in out

Horúci trend

Obuv typu Daddy Shoes je na trhu prítomná už roky, ale práve teraz nastalo jej skutočné obrodenie. Ako sa to stalo?  Najmä preto, že po športovej obuvi v štýle chunky sneakers začali siahať najväčšie módne domy. Ani streetwearové značky ako Nike, adidas, New Balance alebo Reebok však nezostali ničdlžné. Vrátili sa ku svojej klasike z 80. a 90. rokov. Osviežené modely obuvi, kedysi nosenej našimi "oteckami", sa opäť stali skutočným must-have osobitne medzi mužmi.

 

img

 

Daddy shoes na dosah ruky

Nie každý si môže dovoliť obuv priamo od módnych návrhárov, ale to vôbec neprekáža. Najväčšie perličky uplynulých dekád z kolekcie Dad Shoes nájdeme aj v obchode Sizeer. Medzi mužmi sú najčastejšou voľbou topánky Nike M2K Tekno, ktoré sú osvieženou verziou skutočného predchodcu trendu, čiže Nike Monarch. Nemôžeme taktiež zabúdať ani na skutočnú klasiku - Fila Disruptor, ktorá vznikla v roku 1998, ale dovtedy bola trochu zabudnutá. Obrovskej popularite sa modernejšia verzia trendu ugly shoes. Tu môžeme vymenovať model adidas Ozweego, ktorý vznikol v spolupráci s belgickým projektantom Rafeom Simonsom, alebo aj adidas Yung, v ktorých môžeme spozorovať podobu s inou klasikou, akou je adidas Falcon. Ak ste však odvážnym mužom, ktorý sa nebojí vyberať si originálne farebné kombinácie, môžete siahnuť po modeloch z kolekcie Reebok Aztrek alebo Nike Zoom 2K.

 

img

 

Obuv z kolekcie Dad Shoes je charakteristická predovšetkým masívnou konštrukciou, hrubou podrážkou a zaujímavým zvrškom, ktorý je častokrát kombináciou materiálov a farieb. Bez ohľadu na to, aký model si vyberiete, v dave budete nepochybne vynikať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona