Aké je to byť povolaním Personal Shopper? Ak milujete módu možno to bude pre vás práca snov

NETKY.SK • 15 August 2018, 14:38 • 2 min
Aké je to byť povolaním Personal Shopper? Ak milujete módu možno to bude pre vás práca snov

BRATISLAVA - Byť osobnou nakupujúcou pre celebrity a bohatých ľudí je jedným z vysnívaných povolaní v módnom priemysle. Ak si však myslíte, že nakupovať kabelky a oblečenie od najznámejších svetových návhárov, podľa požiadaviek zákazníčok je hračka, ste na omyle.

slovakia

left justify in out

V módnej brandži sa dá aktuálne nájsť množstvo zaujímavých pracovných pozícií, ktoré sú pre väčšinu ľudí ako zo sci-fi filmu, no pritom sa nimi živí čoraz viac Slovákov u nás aj v zahraničí.


O tom vie svoje aj slovenská personal shopperka, ktorá cestuje do metropol módy ako je Paríž, Miláno či Mníchov. Častokrát má svoj rozvrh natlačený a ledva stíha presun z letísk do hotela a do obchodov a znova rýchlo na letisko, aby zákazníčky mali svoje vysnívané kúsky načas. Nie je to až tak ľahké a jednoduché, pozháňť všetky objednané kúsky, preto musí niekedy zostať o pár nocí naviac, kedže lieta prevažne raz do mesiaca.
 

Najviac žiadané sú značky Louis Vuitton a Hermes. Najdrahšiu vec, ktorú kedy kupovala pre zákazníčku, bola kabelka Hermes Birkin, ktorej cena sa pohybuje od 12 000 € až do 200 000 €. 

 

Podľa požiadaviek náročných zákazníčok nakupuje aj kúsky od módnych domov ako Chanel, Gucci a ďalšie. 

 

Na otázku "Čo sa momentálne najčastejšie nachádza na zozname žien?" odpovedala, že je to kabelka od Louis Vuitton Neverfull, Metis, Felicie a tenisky a momentálne v lete veľmi obľúbené Hermes Oran šlapky.

 

 

img

 

img

 

img

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucia Fabova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies