Aké budú tohtoročné sviatočné trendy? Toto je farba Vianoc 2018!

NETKY.SK • 16 November 2018, 11:59 • 2 min
Aké budú tohtoročné sviatočné trendy? Toto je farba Vianoc 2018!

Mohli by sme povedať, že Vianoce sú za dverami, hoci počasie tomu až tak nenasvedčuje. Je však čas začať premýšľať nad tým, ako si tento rok počas sviatočného obdobia zútulnime svoje domovy.

slovakia

left justify in out

Áno, aj Vianoce podliehajú módnym trendom. Ich smer udáva vychýrená výstava vo Frankfurte nad Mohanom. Čo nám teda na stromčeky prinesie tento rok?

 

Ako sa pre tvnoviny.sk vyjadrila floristka Sylvia Pavúrová, Vianoce 2018 sa ponesú v myšlienke návratu do detstva. Veľmi módnymi totiž budú rôzne rozprávkové postavičky ako napríklad jednorožce, labute s korunkami, baletky a podobne.

 

 

Na svoje si príde milovník elegancie a luxusu, ale aj človek obdivujúci jednoduchosť, prírodné motívy a tradíciu. A aká je oficiálna farba týchto Vianoc? Dizajnéri sa pre tento rok zhodli na smaragdovo zelenej.

 

img

Zdroj: Facebook

 

Ako ďalej floristka radí, základom je správny výber stromčeka. Ten by mal byť predovšetkým dostatočne hustý, aby sa na ňom ozdoby nestrácali. Pokiaľ sa medzi halúzkami predsa len nájdu aj väčšie medzery, môžeme ho ozdobiť veľkými kvetmi i pierkami. Základom však, samozrejme, je, aby ste sa s vianočnými dekoráciami stotožňovali predovšetkým vy.

 

img

Zdroj: Facebook



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies