VIDEO Akčný hrdina Sylvester Stallone rozváža čerstvý chlieb po celom Anglicku

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 19:00 • 2 min
VIDEO Akčný hrdina Sylvester Stallone rozváža čerstvý chlieb po celom Anglicku

BOLTON – Zdá sa, že hollywoodskeho herca Sylvestra Stalloneho už nebavia filmy a začal novú kariéru v pekárni. Nebojte sa, akčný hrdina sa nezbláznil, to len v Anglicku natáčal reklamný spot pre Warburtons.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatosemročný herec sa v novej reklame stáva doručovateľom, ktorý pomáha dopraviť včas dva milióny bochníkov chleba čakajúcim zákazníkom.

Reklama bola začiatkom tohto roka natočená priamo v Boltone, kde sídli spoločnosť Warburtons a je založená na skutočných príbehoch šoférov, ktorí rozvážajú chlieb. Sly priznal, že sa možnoi minul svojím životným povolaním.

"Čas strávený v Boltone som si naplno užíval a obzvlášť v pekárni. Možno som už dávno mal prestať mlátiť zloduchov a namiesto toho som sa mal venovať pečeniu."

 


Prezident spoločnosti Jonathan Warburton povedal: "Sme najväčšia pekáreň vo Veľkej Británii, ktorá dodáva zákazníkom čerstvý chlieb každý deň. Náš tím pekárov a vodičov pracuje nepretržite 362 dní v roku, aby sa čerstvé pečivo dostalo do supermarketov po celý rok. Bolo úžasné vidieť našich skutočných zamestnancov hrať po boku akčnej legendy."

Na rolu akčného superhrdinu dodal, že Sly bude mať u nich vždy dvere otvorené ako vodič dodávky, ak by natáčanie v Hollywoode prestalo vynášať: "Sylvester pôsobil za volantom kamiónov Warburtons prirodzene, aj keď sme mu museli pripomínať, že musí nastupovať na pravej strane kabíny. Už som mu povedal, že ak by niekedy chcel zmeniť kariéru, tak tu naňho stále bude čakať práca pri rozvoze čerstvého pečiva."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona