Akcia Cars & Coffee Italy Brescia bola venovaná fajnšmekrom, ktorí milujú autá

NETKY.SK • 4 Máj 2018, 16:21 • 2 min
Akcia Cars & Coffee Italy Brescia bola venovaná fajnšmekrom, ktorí milujú autá

BRESCIA - Autá snov z celej Európy sa stretli na jednom mieste. Exhibícia luxusu a prestíže sa konala dva dni a to 14.-15.apríla 2018 v Talianskej Brescii.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Akcia priniesla testovanie a ukážka výroby luxusných RIVA Boats. Galavečer s exhibíciou sprostredkoval účastníkom pohľad na približne 250 najluxusnejších áut. Akciu podporil aj Playboy Slovakia.

 

img

 

Medzi najlepšie autá sa radilo aj Lamborghini Miura. Toto auto spolu s ostatnými superautami sa skutočne ukázali v plnej svojej kráse. Na akcii bolo dokonalou kombináciou spojenie tradícií a inovácií.

 

img

 

Brescia dokonale syntetizovala najpriaznivejšie Spirit Cars & Coffee. Medzi novinkami tohto roka bola možnosť vyskúšať si jazdu na ceste s najnovšími modelmi radu AMG pre fascinujúci zážitok z jazdy na brehu jazera Garda.

 

Účastníci mali tiež príležitosť sa vzájomne vyzývať v rýchlom závode na kolesách simulátora Ak Informatica a zachytiť svoje spomienky na deň spolu s automobilovým symbolom Cars & Coffee v legendárnej autobiológii Michelin. Ako zvyčajne, ocenené auto bolo ocenené C & C Best of Show Award.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies