Ak Taliani vyhrajú ME, na púť do kláštora pôjde aj Buffon

NETKY.SK • 28 Jún 2012, 13:05 • 2 min
Ak Taliani vyhrajú ME, na púť do kláštora pôjde aj Buffon

Ak Taliani vyhrajú ME, na púť do kláštora pôjde aj Buffon - Futbal Skúsený brankár talianskej futbalovej reprezentácie Gianluigi Buffon podľa talianskych médií uviedol, že v prípade celkového triumfu národného tímu na prebiehajúcom európskom šampionáte pô

slovakia

left justify in out

img

Skúsený brankár talianskej futbalovej reprezentácie Gianluigi Buffon podľa talianskych médií uviedol, že v prípade celkového triumfu národného tímu na prebiehajúcom európskom šampionáte pôjde s koučom Cesarem Prandellim na 21-kilometrovú ďakovnú púť do kláštora v Poľsku.
      Prandelli so spolupracovníkmi putovali do kláštorov počas ME už dvakrát po víťazstvách "Azúrovej squadry". Po štvrtkovom semifinále proti Nemecku dúfajú, že uskutočnia aj tretie putovanie. Kouč Talianov navštívil sídlo kamaldulských mníchov v Bielanoch, ktoré je vzdialené 21 kilometrov od Krakova, po postupe tímu zo skupiny. Ku kláštoru sa so svojimi spolupracovníkmi dostali v noci, späť sa vrátili skoro ráno autom.
      Kratšiu púť absolvoval tréner Prandelli aj v nedeľu v noci po penaltovom vyradení Anglicka v Kyjeve. Spolu s trinástimi ďalšími členmi výpravy putovali 11 kilometrov do Wieliczky napriek tomu, že o štvrtej hodine ráno len prileteli z Ukrajiny.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies