Ak Suárezovi neskrátia trest, začne El Clásicom

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 15:04 • 2 min
Ak Suárezovi neskrátia trest, začne El Clásicom

MADRID - Ak Športový arbitrážny súd (CAS) neskráti Luisovi Suárezovi štvormesačný trest vymeraný Medzinárodnou futbalovou federáciou (FIFA), prvý zápas 88-miliónovej hryzúcej akvizície FC Barcelona z anglického Liverpoolu by bol rovno tým najprestížnejším - El Clásico.

slovakia

left justify in out

Duel proti arcirivalovi Realu Madrid je podľa vyžrebovania Primera División 2014/2015 na programe 26. októbra. Upozornila na to televízia ESPN. FIFA naparila 27-ročnému Uruguajčanovi dištanc za uhryznutie talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho na MS v Brazílii presne 26. júna.

 

Obávaný strelec vyfasoval dištanc na deväť medzištátnych zápasov a celkovo tretinu kalendárneho roka, počas tohto obdobia nesmie využívať zázemie svojho ani iného klubu. Odvolanie na FIFA nezabralo, ale FC Barcelona sa už obrátil na CAS v Lausanne a nie je bez šance na redukciu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies