Ak sa Mayweather dohodne s McGregorom, budú boxovať o ťažké milióny!

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 16:50 • 2 min
Ak sa Mayweather dohodne s McGregorom, budú boxovať o ťažké milióny!

LOS ANGELES - Floyd Mayweather môže zarobiť až 100 miliónov USD a McGregor 75 miliónov USD za zápas! Podľa Whitea by vedeli dať McGregorovi za pár dní oveľa lepšiu ponuku akú mal doteraz, a keď prikývne tak potom budú rokovať s Mayweatherom. Keby im všetko vyšlo podľa plánov tak za pár týždňov by sa mohli dohodnúť s obidvoma stranami.

slovakia

left justify in out

"Podľa mňa sa s McGregorom za pár dní dohodneme, potom si na pár dní sadnem s tímom Mayweathera a niečo určite vymyslíme. To, že koľko dostanú bude záležať na tom koľko zarobí zápas. Keď pôjde všetko podľa našich plánov tak by mohol dostať Floyd 100, Conor zasa 75 miliónov dolárov," uviedol  White pre stanicu Fox Sports

 

Whiteovi sa ešte stále nepáči nápad, aby Ír boxoval proti americkej legende, ale už asi pochopil, že keď si McGregor vezme niečo do hlavy tak to s najväčšou pravdepodobnosťou dotiahne do konca a na ničom inom mu nezáleží. Ale vyzerá to tak, že s druhým tímom ešte o celej akcií ani nezačali rokovať.

 

"S Mayweatherom sme sa ešte o zápase nerozprávali, najprv sme sa chceli dohodnúť s Conorom. S ním nebol problém. Musíme zistiť čo chce Floydov tím. Sľúbil som Conorovi, že vynaložím všetku svoju silu aby som tento zápas dal dokopy a tak aj spravím," pokračoval.

 

White si je istý, že ak sa konečne podarí dohodnúť s obi dvoma stranami tak sa bude zápasiť podľa pravidiel boxu. Budú pri tom musieť myslieť aj na detaily ako veľkosť ringu, veľkosť rukavíc alebo rozhodcovský tím.

 

"Nebude to zápas UFC, ale zápas podľa pravidiel boxu. Nebude mať nič spoločné s UFC. Preto sme založili túto značku aby sme organizovali zápasy ktoré ľudia chcú vidieť a tento zápas je bez pochýb taký ktorý chce každý vidieť. Nehovorím, že som všemohúci, ale spravím všetko preto aby to vyšlo," dodal White na záver.  Tak fanúšikom nezostáva nič iné iba naďalej čakať, ale toto sú určite sľubné informácie, takže už by to konečne mohlo vyjsť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies