Ak niekto tvrdí, že sa poslancom čítali listy, podľa Bugára klame

NETKY.SK • 14 Máj 2017, 13:27 • 2 min
Ak niekto tvrdí, že sa poslancom čítali listy, podľa Bugára klame

BRATISLAVA - Ak niekto tvrdí, že sa poslancom v parlamente čítali listy, je podľa podpredsedu Národnej rady SR a lídra Mosta-Híd Bélu Bugára obyčajný klamár.

slovakia

left justify in out

"To hocikomu poviem aj pred súdom," povedal dnes v relácii televízie TA3 V politike.

 

"Keď chceme prečítať nejaké listy, také možnosti sú, že ani nezistíte, že listy boli otvorene, takže neblbnime," skonštatoval Bugár. Čítanie listov však vylučuje. "Keby sme to robili, tak budem čušať," poznamenal.

 

Kritika otvárania listov poslancov vyplýva podľa neho z toho, že opozícia, tak ako avizovala, robí koalícii zo života peklo. "Vytvára sa tu veľmi zlé napätie, ako keby všetko, čo robí vládna koalícia, je zlé," skonštatoval.

 

Podpredseda parlamentu nevedel odhadnúť, či sa bude v júni rozhodovať o mandáte poslanca Igora Matoviča (OĽaNO-NOVA). "Je otázne, či o tom budeme vôbec rokovať, uvidíme, ale viete, ja si myslím, že nemá nejaký význam zaoberať sa pánom Matovičom," uviedol.

 

Myslí si, že Matoviča dobehol vlastný štýl politiky, keď sa mu nenávisť, ktorú šíril, vrátila ako bumerang. Jeho rozhodnutie nechodiť do parlamentu pre vyhrážky od neznámeho muža nepovažuje za riešenie situácie. "Riešenie nie je to, že oslabím opozíciu a nebudem chodiť do roboty," uzavrel.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies