Ak Matoviča vymenujú za ministra financií, SMER rozpošle list všetkým šéfom tohto rezortu v EÚ

NETKY.SK • 30 Marec 2021, 16:29 • 2 min
Ak Matoviča vymenujú za ministra financií, SMER rozpošle list všetkým šéfom tohto rezortu v EÚ

Ak Zuzana Čaputová vymenuje Igora Matoviča za ministra financií, strana Smer - sociálna demokracia rozpošle list všetkým šéfom rezortov financií v Európskej únii. Taktiež ho pošlú ministrom financií eurozóny.

slovakia

left justify in out

Robert Fico to uviedol na dnešnej tlačovej konferencii. V liste chcú informovať o tom, čo sa v krajine deje. Pripravené znenie listu hovorí napríklad o tom, že po roku vládnutia nedôverovalo Matovičovej vláde 83 percent občanov Slovenska.

 

Súvisiaci článok: Zuzana Čaputová prijala demisiu Igora Matoviča

 

Fico prečítal, že Matovič bol usvedčený z plagiátorstva a svoj čin ani neoľotoval. „Ešte závažnejšie je, že v auguste v roku 2008, aby sa vyhol avizovanej daňovej kontrole v jeho vydavateľstve, deň pred touto kontrolou fiktívne previedol vydavateľstvo na svojho zamestnanca za cenu štyri milióny eur a pod zámienkou tohto prevodu skryl celé účtovníctvo tejto firmy za roky 1997 až 2008. Takto zabránil daňovým orgánom odhaliť vážne daňové delikty z minulosti," pokračoval Fico.

 

 

Teraz sa ukáže, na koho strane v skutočnosti stojí pani prezidentka. 🧐

Uverejnil používateľ Robert Fico Pondelok 29. marca 2021


„Tento človek je totálne diskvalifikovaný a čudujeme sa, že pani prezidentka vôbec uvažuje o jeho menovaní,” zdôraznil Robert Fico. Ak to myslí podľa neho prezidentka s touto krajinou vážne, „tak jediné riešenie, ktoré môže urobiť je, že bude riešiť daný stav podporou predčasných parlamentných volieb”.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies